SEASIDE SISUSTUSMYYMÄLÄ - PETERZENS

13. heinäkuuta 2017




Kurkkasitko jo TÄÄLTÄ millaista olisi nukkua kaislakaton alla, ja herätä meren suolaiseen tuoksuun? Peterzenistä löytyy kaiken muun ohella myös aivan ihana Seaside sisustusmyymälä, josta kerron nyt lisää! - Myymälä on myöskin Boat housejen tapaan, kaislakattoinen ja ihanan idyllinen!  -Ekan kerran kun viime kesänä siellä kävin, ihastuin aivan täysin!



 Myymälässä myydään merellisiä ja tarkkaan harkittuja, laadukkaita merkkejä kuten Riviera Maison, Lene Bjerre ym. - jotka sopivat upeasti esimerkiksi kesämökin ja veneiden sisustukseen! Putiikista löytyy myynnistä myös uniikki silakkaposliiniastiasto, joka muutamassa kuvassa vilahtaakin. - Ja mikä ihaninta, lahjatavarat pyritään löytämään paikallisilta saaristolais käsityöläisiltä, eli myynnistä voi löytää ihastuttavia ja uniikkeja tuliaisia!





  Peterzenin Seaside myymälä on kyllä kesän somin ja kaunein sisustusputiikki! - Kustavissa poiketessa kannattaakin ihan ehdottomasti käydä tsekkaamassa siis putiikin tarjonta ja käydä nauttimassa Peterzenin upeasta merellisestä tunnelmasta! <3


Kaupallinen yhteistyö Peterzens

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.