PUHDASTA RAVINTOA IHOLLE

6. syyskuuta 2017


Sain testiin Frantsilan eettistä ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, ja kun tutkin Frantsilan historiaa paremmin, yllätyin kuinka laaja valikoima heiltä löytyy kauneus -ja terveystuotteita! Aluksi olin hieman epäileväinen jostain syystä näitä tuotteita kohtaan, vaikka eettisyys onkin itselle hyvin tärkeä asia ja olenkin tutustunut luonnonkosmetiikkaan entistä enemmän viimeisen puolen vuoden aikana.

Tuotteet on pakattu aika suloisiin pakkauksiin, mutta omaan makuun hiukan liian romanttisiin. - Ehkä ne oli juurikin nuo romantiikkavibat mitkä ei tehneet aluksi näistä kovin puoleensa vetäviä. Pari päivää kun olin tuotteita testaillut ja pyöritellyt käsissä, aloinkin tykkäämään niistä. Ei ehkä se ulkokuori, mutta sisältö! 


Kosteuttava ja kirkastava silmänympärysvoide tuoksuu sellaiselle miedon yrttiselle. Vaikka en olekkaan ehkä tälläisten tuoksujen suurin ystävä, silti tuoksu ei häiritse yhtään, päinvastoin. Koostumus on ihanan samettinen ja täyteläinen, ja näin lyhyenkin kokeilun perusteella tää on ehkä paras silmänympärysvoide jota olen koskaan käyttänyt! Tykkään ihan hirveästi tästä - silmänympärysiho tuntuu ihanan ravitulta tämän voiteen tuputtelun jälkeen.

Toinen suosikki on Ruusu kasvoöljy. Tämä on mun eka kasvoöljy ikinä! Vaikka se onkin öljy, kasvot eivät jää ollenkaan sellaiseksi voipaketilla voidelluksi ja tunkkaiseksi, mitä nyt ehkä voisi öljyn sipomisesta kasvoille kuvitella. Tai mitä itse olin ehkä vähän hassusti ajatellut itsekseni. Tuoksu öljyssä on suloisen ruusuinen! Jostain muuten luin vinkin että tätä öljyä voisi sekoittaa saman sarjan kasvoveden kanssa, jolloin öljy ei tuntuisi niin tuhdilta, vaan juuri täykyltä iholla!


Kosteuttava ja kirkastava anti-age-silmänympärysvoide

"Säteilevä Katse Silmänympärysvoiteen teho perustuu huolellisesti valikoituihin suomalaisiin luomuyrttiuutteisiin sekä kylmäpuristettuihin siemenöljyihin, jotka ravitsevat hellävaraisen tehokkaasti herkkää silmäympärysihoa.

Rauhoittava, kosteuttava ja virkistävä anti-age-silmänympärysvoide hoitaa ja ehkäisee silmänympärysihon vanhenemisen merkkejä. Voide tasoittaa pintaryppyjä ja silmäkulmien harakanvarpaita, kirkastaa tummia silmänalusia sekä lievittää turvotusta ja kuivan ihon ärtymistä.



Silmänympärysvoiteen ratamo ja kuisma sisältävät tehokkaita antioksidantteja, jotka kirkastavat ja raikastavat ihoa sekä vähentävät turvotusta. Jojoba- ja sheaöljy kosteuttavat ja ravitsevat, silottavat pieniä pintaryppyjä sekä rauhoittavat tulehdustiloja." -Frantsila



Kosteuttava ja elvyttävä luomukasvoöljy

"Aromaterapeuttinen, suloisen tuoksuinen luomuöljy tekee ihon samettisen pehmeäksi ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa.

Kasvoöljyn sisältämät luomulaatuiset jojoba-, aprikoosin kivi- ja manteliöljyt kosteuttavat ja tasapainoittavat ihon omaa öljytuotantoa.

Juhannusruusun uutos ennaltaehkäisee ryppyjä ja couperosa alueiden kehittymistä.
Aidot aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (ruusu, greippi, petitgrain, appelsiini, frankinsensi) ovat kasveista höyrytislaamalla saatuja haihtuvia tuoksuöljyjä, jotka elvyttävät ihokudoksen tervettä toimintaa." -Frantsila

Ja oikeasti - ei voisi ehkä olla ihanampaa ajatusta kuin se, että nämä tuotteet tulevat Frantsilan ihanalta luomu yrttitilalta ja ovat kotimaista luomua! Joko Frantsila on jo sulle tuttu?

Tuotteet saatu PR-toimistolta

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.