SUOSIKKIKOSMETIIKKA IHONHOITOON x 12

20. tammikuuta 2018

Viime vuonna löysin monta uutta kosmetiikkasuosikkia ihonhoitoon ja tajusin juuri, että nämähän on lähes kaikki luonnonkosmetiikkaa! Aikamoinen harppaus aikaisempaan. Olen tosi vaativa kosmetiikan suhteen, varsinkin ihonhoitotuotteiden, joten nämä uudet suosikit ovat olleen ihan kullan arvoisia, laadukkaita löytöjä!

Nätit purkit ja purnukat on ehdotonta plussaa ja tuoksut myös. Löytyykö sun peilikaapista samoja suosikkeja?





Tämä puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta riittävän tehokkaasti. Meikitkin lähtevät hyvin! Antioksidanttiyhdistelmä kirkastaa, kaunistaa ihoa ja neutralisoi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia. Iho jää kivan pehmeäksi ja voiteen tuoksu on mieto, mutta kuitenkin hyvä!



Tätä kun käyttää niin tulee maailman pehmoisin iho - ihan lemppari! Lumous sisältää mm. koivunmahlauutetta, betaglugaania ja tyrniuutetta! Pehmoisuuden lisäksi iho myös napakoituu hiukan.




Tässä toinen lemppariseerumi! Tässä hienostunut, niin hyvä tuoksu teki heti vaikutuksen! Fluidimainen koostumus levittyy ja imeytyy iholle hyvin. Tämä sisältää vadelmavettä, taatelinsiemenuutetta ja hyaluronihappoa. Viime vuonna oon ihastunut seerumeihin ihan hirveästi, en ymmärrä miten olen näin pitkälle pärjännyt ilman!




Tätä käytän yötä vasten, sillä se on koostumukseltaan paksumpaa. Silti se imeytyy iholle hyvin ja nopeasti, lopun voiteen pyyhkäisen sormista huultenympärysiholle. Valo pehmentää silmänympärys ihon ihanasti. Se sisältää mustanseljankukkauutetta joka häivyttää tummia silmänalusia vilkastuttamalla ihon aineenvaihduntaa!




Tätä puolestaan käytän aamuisin! Tää on kätevässä roll-on tuubissa ja on ihanan viilentävää, sekä kevyempi koostumukseltaan kuin Valo. Kaurasta saatavat polysakkaridit ja hyaluronihappo kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Goji-marja sekä karpalo puolestaan poistavat turvotusta.



6. & 7. Patyka suojaava kasvosuihke ja voide


Näissä molemmissa sama ihana tuoksu kuin Patykan seerumissa. Voisi vain nuuhkutella näitä loputtomiin. Mies kyllä sanoi, että haisevat mummomaiselle. :D Mun mielestä kylläkään ei, en mummomaisista tuoksuista välitä. Joten väitän, että ei haise mummolle. 

Tuo kasvosuihke on muuten jännä tuote, se muodostaa iholle ikäänkuin hunnun, joka suojaa mm.  tietenkin ilman saasteilta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä ja sekä siniseltä valolta! Tämä ominaisuus tulee kyllä ainakin tarpeeseen (valitettavasti), haha!

Samalla suihke toimii myös meikinkiinnityssuihkeena - ihanan monitoiminen tuote siis! Tätä on tosi kiva muutenkin suihkia pitkin päivää menemään, se raikastaa kivasti!


8. Payot Paris My Payot Sleeping pack - yökasvonaamio


Tämä on kanssa aika jännä tuote - kirkas, läpikuultava naamio levitetään yöksi kasvoille ja tada! -  saamulla se pestään pois, kun on yön aikana tehnyt taikoja kasvoilla! Tällaisesta naamiosta en ollut edes kuullut aijemmin, vähän oli ihmettelemistä mikä hitto tämä on edes, kun sain tämän Katrilta :D Tässä on muuten myös ihana ihana tuoksu! Tätä samaa sarjaa kaapista löytyy myös sellainen virkistävä kasvovesisuihke - se on kesällä varsinkin ihan must!



Oikeastaan ainut käsivoide, jota jaksan oikeasti käyttää. Ja mitä sitä suotta muita käyttämäänkään, kun paras on löytynyt. Pumpuli on sievässä pumppupullossa ja tästä on niin helppo pumpata aina iltaisin käsivoide ennen nukkumaan menoa. Näissä höydöissä yksi ihanin juttu on muuten myös kaunis design! Ja kyllä, kyllä sillä purkin ulkonäöllä on myös vaikutusta ja se liittyy mm. ostokokemukseen paljon. Mielummin myös säilön kylppärissäni nättejä tuotteita.


10. Daviness Oi all in one milk


Ihana tehohoitosuihke hiuksille. Muistan, kun ekan kerran nuuhkaisin tätä, siitä tuli jotenkin mieleen rantasauna - en tiedä että miksi, mutta jonkinlainen tuoksumuisto tästä tuli heti mieleen. Tykkään tuoksusta hirvesti ja se toimii mun hiuksiin hyvin. Plussaa myös siitä, että se nopeuttaa kuivumista ja lämpösuojasta! 



11. Lush Snow Fairy Body Conditioner


Ihana ihana ihana - tuoksu ja koostumus on ihan parasta! Tätä laitan vähintään kerta viikkoon suihkussa, eikä silloin tarvitse suihkun jälkeen rasvata ihoa erikseen. Hattaran makea ja vaaleanpunainen voide sisältää mangoa, avocadoa -ja kaakaovoita, sekä oliivi -ja manteliöljyä. Vitsit, huomasin ihan juuri, että tää on aika kivassa alessa Lushilla just nyt! Täytyykin ostaa purkki pari jemmaan!


12. Natural White aktiivihiili hampaiden valkaisuun

Tähän jää koukkuun, onhan valkoiset hampaat kivat ja jos on keino saada niistä entistäkin valkoisemmat i'm in! 

Pesen tällä silloin töllöin sellaisen kuurin verran hampaat iltaisin ja aamuisin. Maku ei ekoilla kerralla ollut mikään miellyttävin, tai ehkä ei maku niinkään vaan se koostumus - kuvittele lappavasi hiiltä teelusikallisen verran suuhun. Niin, siltä se juuri tuntuu, mutta ekan kerran jälkeen siihen kyllä tottui. Tuollainen purnukka on tosi riittävä, siitä riittää noin 90 pesukertaan!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.