AURINKOPESÄ

22. toukokuuta 2017




Jokainen kevät kun vaan olen asunut pihallisessa asunnossa iskee aina sama terassinlaitto-vimma viimeistään kun luonto alkaa vihertää. Ikinä kuitenkaan piha ja terassi ei tunnu tulevan valmiiksi ja joku jää keskeneräiseksi, tai on tullut tehtyä vääriä valintoja kalusteiden, kesäkukkien, ihan minkä tahansa suhteen. Tänä vuonna aijon saada terassin oikeasti viihtyisäksi ja ottaa kaiken hyödyn irti tuosta kesäolohuoneen jatkosta!



Nyt kun meillä on ollut muutaman kesän jo tuo ihana aurinkopesä, kaivataan jotain käytännöllisempää kalustusta terassille. Onhan se superihana, mutta samalla myös tosi iso. Liian iso tälle terassille. Päätettiin siis käytännöllisyyden ja lisätilan perässä luopua pesästä ja laittaa se myyntiin. Olen nyt viimepäivät pyöritellyt mielessä erillaisia terassikalusteita ja päätös on melkein valimis! Täällä on siis mittanauha viuhunut ja pinteresti koluttu läpi uusien ideoiden toivossa. Jos joku himoitsee tuollaista aurinkopesää terassilleen, voin sellaista kyllä suositella. Onhan se tosi ihana ja varmaankaan en siitä raaskisi luopua jos tilaa olisi vähän enemmän. Vähän jopa harmittaa luopua siitä, mutta sehän on vain materiaa johon ei saa kiintyä liikaa. 
Ja ainahan näitä saa uusia!


Kuitenkin piti nyt viimeisiä kertoja oli pakko kuvailla tuossa terassilla ennenkuin pesä matkaa ilostuttamaan jonkun muun kesää. Onko teille millaisia kesäkalusteita tai haaveita jostain tietystä jutusta?

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.