PETERZENS - YÖ KAISLAKATON ALLA

5. heinäkuuta 2017



Kustavista, saariston syleilystä löytyy upea PETERZENS: satama, idylliset kaislakattoiset boathouset majoitukseen, sekä ravintola ja suloinen Seaside sisustusputiikki ja desingshop. Löydettiin Peterzens viime kesän lomareissulla ja ihastuttiin ihan täysin tähän ihanaan paikkaan! Silloin ei sattunut olemaan vapaana yhtään suosittua boathousea yöpymiseen, mutta nyt viimeinkin pääsimme kokemaan yöpymisen kaislakaton alla. 



Satamasta löytyy 14 somaa boathousea, joissa jokaisessa on oma terassi ja wc. Näiden lisäksi on mahdollisuun majoittua myös upgreidatussa boathousessa, joista löytyy wc:n lisäksi tv, minijääkaappi, vedenkeitin ja tietenkin merinäköala. Boathouset on rakennettu ekologisesti uusiokäytettyihin merikontteihin - miten ihana idea!



Raikkaissa lakanoissa nukutti hyvin ja ihana fiilis herätä aivan sataman ääreltä! Ravintolan puolella odotti herkullinen aamiainen, jonka jälkeen oli hyvä lähteä katselemaan myymälöiden tarjontaa.

Satamasta löytyy pieni erillinen ihan superihana Seaside -sisustusputiikki, josta kerron myöhemmin lisää! Ravintolan yhteydessä olevassa desingshopissa on myös oma tunnelmansa ja kasapäin laadukkaita merihenkisiä vapaa-ajan merkkejä, kuten Gant, Tommy Hilfiger, Masai ym. Tälläkertaa 

mukaan ei lähtenyt mitään, mutta yksi ihana neule jäi kyllä vähän kaihertamaan mieltä... Kannattaa muuten tsekata TÄÄLTÄ lisäinfoa Peterzenin historiasta ja mielenkiintoisesta yhteydestä Marimekkoon!


Lauantai-iltana nautittiin a la cartesta aivan mielettömän herkullinen, ja makuja täynnä oleva illallinen hyvän viinin kera. Viiniksi meille suositeltiin Pievalta Verdicchio dei Castelli di Jesi - luomu valkoviiniä - varsinkin kalan kanssa juuri tämä täyteläinen viini toimi tosi hyvin! 





Alkuruuaksi syötiin kuhatartar ja toast skagen. Näihin annoksiin oli saatu ihan mielettömästi makua ja vaikka olenkin tunnetusti todella tarkka ruoan suhteen, - en todellakaan nirso, mutta niin monissa ravintoloissa syöneenä kaipaan täydellisiä makuja, niin näissä todellakin oli makua juuri sopivasti. En ollut ennen syönyt kuhatartaria ja annos ylitti kyllä täysin odotukset! Toast skagen oli myös superherkullinen!









Pääruuaksi valittiin paistettua kuhaa ja pippuripihvi. Kala oli kastikkeineen täydellinen, samoin kuin pihvi! Jälkkäriksi maisteltiin raparperi pannacotta ja mascarpone marjaherkku. Jälkkärit olivat raikkaat ja koottu somiin hillopurnukoihin. Merimaisemat ja esiintyjinä olleet Rudolf Belis ja Sanna Vartinainen kruunasivat illallisen. - Enempää ei olisi oikeastaan voinut toivoa!














Kaislakattojen alle ja nauttimaan viihtyisästä merellisistä tunnelmista pääsee aina 3.9 asti. Voin suositella tätä kohdetta lämpimästi! Ihanaa että kotimaastakin löytyy näin kivoja kohteita ja elämyksiä. Kiva juttu on myös että koirat ovat myös tervetulleita Peterzeniin ja satamasta löytyy myös yksi lemmikkiystävällinen boathouse.



Spessukiitos ihanalle Leontinalle vieraanvaraisuudesta! <3
Postailen myöhemmin lisää meidän saaristoreissusta, joka oli kaikkineen tosi ihana. Nyt alan valmistautumaan iltaa varten, kun uudistunut Jalo avaa ovensa meillä ja päästää katsomaan mitä kivaa siellä on varattu meitä varten - can`t wait!


Kaupallinen yhteistyö PETERZENS

6 kommenttia

  1. Aivan lumoavat kuvat ja ihanalta kuulostava paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle Paula ihanasta viestistä! <3 Paikka on kyllä todella ihana - voisiko näistä maisemista huonoja kuvia saadakkaan! :)

      Poista
  2. Pakko päästä kaislamökkiin!! Näyttää ihanalle ♥

    VastaaPoista
  3. Näyttää aivan upealta paikalta! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.