IHONHOITO RUTIINIT & MIA HÖYTÖ COSMETICS + ARVONTA

31. lokakuuta 2017

Ihonhoito rutiineista tärkeimmät ovat sisäinen -ja ulkoinen ravintococktail yhdistettynä - huolellinen ihon + meikkien puhdistus, ihon kosteutus ihotyypille sopivilla tuotteilla, säännöllinen kuorinta ja sisäisesti tietenkin runsas veden juonti, sekä puhdas ravinto. Nämähän varmasti jokainen tietääkin, silti omalle ihotyypille sopivan tuotesarjan löytäminen ei vältämättä ole aina helppoa ja sen etsinnässä voi mennä aikaa.

Mulla on ollut oikeastaan aina aika helppo iho (lievää couperosaa lukuunottamatta), vain yhden kerran elämäni aikana iho on oikutellut pahemmin ja se oli silloin, kun lopetin vuosikausia kestäneen hormonaalisen ehkäisyn käytön muutama vuosi sitten. Se olikin aika hirveää aikaa, varsinkin kun ikinä ei ole joutunut kamppailemaan ihon kanssa sen kummoisemmin. Mutta, se onkin jo eri juttu se.


Nyt kuitenkin törmäsin ihanaan Mia Höydön ecocert-sertifioituun Suomalaiseen luonnonkosmetiikka sarjaan, josta haluan jakaa kokemukseni teillekkin. Tämä on vaan niin ihana, katsokaa nyt kuinka kauniit nuo purkitkin ovat! Minulla on osa näistä kaunokaisista esillä kylppärissä, ja katseeni viipyilee näissä aina kun käyn kylppärin puolella - näissä on sellaista ihanaa arjenluksusta! Nämä tuotteet inspiroi mua suuresti ja ihailen kovasti taitavaa Mia Höytöä, joka on luonut nämä uskomattomat tuotteet kovalla työllä ja intohimolla rakentaen.

Purkeista ja tuoksuista, saati sitten siitä miltä tuotteet tuntuvat iholla, tulee sellainen spa-fiilis. Tuoksut ovat miellyttäviä ja mietoja, lukuunottamatta muutamaa tuotetta joissa on hieman vahvempi ja yrttisempi tuoksu. Nämä ovat yksiä parhaimmista tuotesarjoista joita olen koskaan kokeillut, ellei paras. Vaikka tuotteet ovat hieman hintavampia, näin laadukkaisiin tuotteisiin satsaa pikkuisen enemmän mielellään. En kyllä taida edes haluta pärjätä ilman näitä enää, kun purnukat ovat tyhjentyneet.

Pelkästään sillä, että aluksi käytin toisten tuotteiden rinnalla aamuin illoin Säihke harmonisoivaa hoitovettä, Lumous seerumia ja Unelma voidetta, kasvojen kuulaus parani entisestään ja poskia olisi tehnyt mieli vain silitellä, koska niin pehmeät niistä tulee pelkästään tämän tehokombon jälkeen!


"Säihke on ihoa harmonisoiva hoitovsi kasvoille. Säihkeen suloinen koostumus kosteuttaa, pehmentää ja valmistaa ihon vastaanottamaan sitä seuraavat hoitotuotteet. Hoitoveden ihastuttava yhdistelmä koivunmahlaa, kasviuutteita sekä hyaluronihappoa hemmottelee kasvoja."


"Lumous-seerumissa yhdistyvät skandinaavisen luonnon aarteina tunnetut koivunmahlauute, tyrniuute sekä kaurasta saatava tehokas betaglukaani. Lisäksi ihoa hemmottelee kauneusöljynä tunnettu arganöljy. Lumouksen korkea hyaluronihappopitoisuus vastaa vaativimmankin ihon tarpeisiin kiinteyttämällä ja lukitsemalla kosteuden iholle.

Napakoittaa kasvojen ihoa välittömästi

Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti lukitsemalla kosteuden iholle

Suojelee kasvoja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta

Uudistaa ihoa stimuloimalla soluprosesseja

Hoitaa ihoa suloisesti pehmentämällä ja rauhoittamalla sitä"




"Unelma on ylellinen intensiivisesti hoitava ja kosteuttava voide kasvoille, joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat soluja sekä niiden DNA:ta. Unelma on täynnä parhaita orgaanisia kasviraaka-aineita, jotka hellivät ihoa niin yöllä kuin päivälläkin.

Tehokosteuttaja

Stimuloi kollageenin muodostumista

Edistää uusien solujen muodostumista sekä niiden aineenvaihduntaa

Tasoittaa juonteet"



Säihke hoitovedessä ja Lumous seerumissa on tuo mainitsemani hieman voimakkaampi tuoksu, mutta ei niin, että se haittaisi tai häiritsisi. Tuoksu haihtuu kuitenkin nopeasti pois. Lumous seerumi on näistä kolmesta ihan lemppari, ja nykyään se päätyykin joka ilta ja aamuisinkin iholleni. Eihän kakskasina ole liian myöhäistä aloittaa seerumeiden käyttö, eihän? Tätä ennen mulla oli käytössä Lumenen seerumi, ja sitä ennen en olekkaan seerumeita vielä ehtinyt käyttää. Tästä eteenpäin todellakin sen kuitenkin teen!

Sievä puhdistusvoide, Valo silmänympärysvoide, Helmi elvyttävä naamio ja Pumpuli käsivoide päätyivät jokunen aika sitten täydentämään hoitosarjaani ja tykkään näistä kaikista kovasti! Jopa käsivoide on ollut kovassa käytössä ja päätynyt yöpöydälleni, vaikka en olekkaan ollut kovin ahkera käsien rasvaaja - Pumpuli on tosi ihana tuote ja sen mieto tuoksu tuo mieleen kauneushoitolat <3 

"Sievä on ihon kosteustasapainoa suojeleva puhdistusvoide. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti ja neutralisoi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia jättäen pehmeän kosteutetun tunteen iholle. Pohjoisen bioaktiivinen antioksidanttiyhdistelmä kirkastaa ja kaunistaa ihoa. Sievä-puhdistusvoide huuhtoo iholta kaiken meikin sekä epäpuhtaudet."



"Valo on kevyt ja tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa hoitava voide. Valo sisältää täydellisen kombinaation orgaanisia tehoaineita, jotka antavat parasta suojaa ohuelle silmänympärysiholle. Valon taika perustuu mustaseljankukkauutteeseen, joka häivyttää tummia silmänalusia vilkastuttamalla ihon aineenvaihduntaa."



"Helmi on uskomattomasti ihoa elvyttävä naamio! Se on uudenlainen kuorintanaamio, joka kosteuttaa, heleyttää sekä elvyttää ihoa. Pseudoalteromonas Ferment Extract kiinteyttää ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Lisäksi se tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, silottaa ihoa tehokkaasti sekä parantaa ihon kestävyyttä kylmää vastaan. Salisyylihappo ja bentoniittisavi syväpuhdistavat ja kirkastavat, jojobahelmien kuoriessa hellävaraisesti ihoa"



"Pumpuli käsivoide hemmottelee ihoa sekä kynsinauhoja. Sen valloittava koostumus imeytyy hetkessä jättäen kädet uskomattoman pehmeiksi. Ylelliset antioksidanttirikkaat öljyt suojelevat ihoa ja kosteuttavat sitä tehokkaasti. Pumpuli on todellinen monitoimituote, sillä se sopii erinomaisesti myös jaloille ja kyynärpäille."





Ja siis, miten suloiset omat nimensä näillä jokaisella tuotteella on! En ehkä kestä. Pumpuli on mun lemppari, kutsuttiin vauva -Bellaa pumpuliksi - nyt tuosta käsivoiteesta tulee jokainen kerta mieleen vain pieni pumpulinen samojedin pentu <3 Musta on tosi symppistä ja ihanaa, että nimet ovat suomenkielen sanoja, ne sopivat näille niin upeasti ja tekevät tuotteista ainutlaatuisia - ovathan nämä tehotuotteet pullollaan kotimaisia parhaita luonnon omia raaka-aineita!


Lopuksi mulla olisi teille aika ihana juttu luvassa! Saan hemmotella teitä ihanalla arvonnalla - halusimme järjestää Sugar Helsingin kanssa arvonnan, jossa palkintona yhdelle onnekkaalle on Sievä Puhdistusvoide & Lumous Seerumi (ovh. 93,10e) Arvontaan pääset osallistumaan Instagramin puolella huomisesta alkaen ja osallistumisaikaa on tämä viikko!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.