Sisällön tarjoaa Blogger.

ABOUT MESWEET BITES 

-blogin takaa löydät 27 vuotiaan positiivisen, hassuttelevan ja unelmoivan naisen Keski-suomesta. Olen samaan aikaan super herkkä ja empaattinen, mutta myös todella temperamenttinen ja tulisieluinen, välillä kiukutteleva tappurapesä. Perhe ja ystävät ovat minulle maailman tärkein asia ja rakkaitani puolustan leijonaemon lailla. Rakastan eläimiä ja luontoa, lauantai-illat vierähtävät toisinaan helposti avaraluontoa katsellessa. Mutta toisaalta myös pidän korkeista koroista ja laadukkaista luksuslaukuista. Laatu on minulle tärkeää, mutta silti saan suunnatonta iloa myös arkipäiväisistä minimaalisen pienistäkin asioista.
Olen toivoton esteetikko ja rakastan ylikaiken kaikkea kaunista ja näen sitä kaikkialla. -Omalla tavallani voin myös luoda kauniita hetkiä ympärilleni. Blogi siksi, että tämän kautta voin nivoa yhteen intohimoni valokuvaamiseen, sisustamiseen, ruokaan ja arkipäiväisiin, sekä juhlaviinkin kauniisiin hetkiin, joita rakastan taltioida. Blogin avulla saan kanavan jonka kautta voin purkaa inspiraatiotani ja tallentaa muistoja, sekä mm. reseptejä. 

Toivon, että vieraillessasi blogissani saat inspiroivan ja positiivisen hetken päivääsi, sekä uusia ideoita. Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleen! 

Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain, koski asiasi blogiyhteistyötä, oli sinulla sitten kysyttävää, ideoita tai ehdotuksia! Kuuntelen mielelläni!

sweetbitesblogg@gmail.com

Kuvat: Canon 60D

Kaikki kuvat ovat itse ottamiani, ellen toisin mainitse. Ethän kopio kuviani ilman lupaani.


Love, Miia

Ei kommentteja