ABOUT ME

27. joulukuuta 2016
SWEET BITES 

-blogin takaa löydät 28 vuotiaan positiivisen, hassuttelevan ja unelmoivan nuoren naisen Keski-suomesta. Olen samaan aikaan super herkkä ja empaattinen, mutta myös todella temperamenttinen ja tulisieluinen, välillä kiukuttelevakin tappurapesä. Perhe ja ystävät ovat minulle maailman tärkein asia ja rakkaitani puolustan leijonaemon lailla. Rakastan eläimiä ja luontoa, lauantai-illat vierähtävät toisinaan helposti avaraluontoa katsellessa - Toisaalta myös pidän korkeista koroista ja laadukkaista laukuista ja rakastan juhlia! 
Laatu on minulle tärkeää, mutta silti saan suunnatonta iloa myös arkipäiväisistä minimaalisen pienistäkin asioista - Arjen pienet kauniit hetket tekevät elämästä kauniin!

Olen toivoton esteetikko ja rakastan ylikaiken kaikkea kaunista ja omalla tavallani voin myös luoda kauniita hetkiä ympärilleni. Blogi siksi, että tämän kautta voin nivoa yhteen intohimoni valokuvaamiseen, sisustamiseen, ruokaan ja arkipäiväisiin, sekä juhlaviinkin kauniisiin hetkiin, joita rakastan taltioida. Blogin avulla saan kanavan jonka kautta voin purkaa inspiraatiotani ja tallentaa muistoja, sekä mm. reseptejä.

Toivon, että vieraillessasi blogissani saat inspiroivan ja positiivisen hetken päivääsi, sekä uusia ideoita. Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleen! 


Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain, koski asiasi blogiyhteistyötä, oli sinulla sitten kysyttävää, ideoita tai ehdotuksia! Kuuntelen mielelläni!sweetbitesblogg@gmail.com


Kuvat: Canon 60D

Kaikki kuvat ovat itse ottamiani, ellen toisin mainitse. Ethän kopio kuviani ilman lupaani.


Love, Miia

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.